Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rutten geïnteresseerd in komst Janko en Arnautovic'

Laatste update:

De 31-jarige Janko speelde van 2010 tot halverwege het seizoen 2011/12 voor FC Twente, waar Rutten eerder de scepter zwaaide als hoofdtrainer. Na anderhalf seizoen (45 duels, 24 doelpunten) vertrok de Oostenrijkse spits naar FC Porto en daarna stond hij onder contract bij Trabzonspor en Sydney FC. Bij die laatste club loopt zijn contract na dit seizoen ten einde en Janko speelde dit seizoen pas vier wedstrijden.

Arnautovic werd deels opgeleid door FC Twente en maakte in het seizoen 2006/07 zijn debuut in de Eredivisie, onder leiding van Rutten. Na drie seizoenen werd hij onhoudbaar voor de club en trok hij naar Internazionale. Via Werder Bremen kwam hij terecht bij Stoke City, waar hij nu nog een contract heeft tot medio 2017. De 25-jarige Oostenrijker is echter niet echt gelukkig bij the Potters.

"Het gaat op dit moment niet zoals ik had gehoopt", sprak de vleugelaanvaller onlangs nog. "Ik weet niet waarom de manager mij niet opstelt. Ik heb hem gevraagd wat ik moet doen, maar de uitkomst van dat gesprek houd ik voor mezelf", aldus Arnautovic. In dienst van FC Twente was hij goed voor 44 wedstrijden en 12 doelpunten in de Eredivisie. Sport 1 weet dat Feyenoord zowel Janko als Arnautovic de complete tweede seizoenshelft zou willen huren. Mitchell te Vrede en Colin Kazim-Richards voldoen niet in de ogen van de technische staf.

Zouden Marc Janko en Marko Arnautovic versterkingen zijn voor Feyenoord?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties