Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rutten had PSV geen kampioen gemaakt, hij maakt het nu weer niet af'

Laatste update:

De tweeling zegt bij Omroep Brabant dat de titel verdiend is. Ze hoopten er al langer op en zien uit naar de festiviteiten, want zo veel viel er de laatste seizoenen niet te vieren in Eindhoven. "Er is eigenlijk geen goede prestatie geweest, de afgelopen zeven jaren. PSV heeft niet op topniveau kunnen acteren en dan zie je, dat een club niet lekker in z'n vel zit", merkt Willy. "Met name de laatste twee jaar is PSV in rustiger vaarwater terechtgekomen, een nieuwe weg met eigen talent."

"Dat gebeurde met een goede trainer en staf en het is langzaam opgebouwd. Dan zie je toch dat talent bij elkaar komt. Als je dat kunt smeden, heb je een goed team", aldus de oud-voetballer. Hij zegt dat Memphis Depay en Georginio Wijnaldum de 'exceptionele talenten' waren die voorop liepen in de groep en dat Andrés Guardado gezien mag worden als de slagroom op de taart. René geeft aan dat het veroveren van de titel onder Fred Rutten niet zou zijn gelukt, dit seizoen.

"Nee, echt niet. Hij zit nu bij Feyenoord en hij maakt het weer niet af. Als het moeilijk wordt, dan gaat-ie weer. Ik moet wel zeggen dat Feyenoord te laat is mee gaan doen in de competitie. De eerste tien wedstrijden hebben ze enorm veel punten verspeeld. Ze hebben een goede periode gehad, maar Fredje stapt op en maakt het niet af."

Denk jij dat de komende landstitel een succesvolle tijd voor PSV inluidt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties