Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rutten heeft flinke lijst met namen en denkt onder meer aan Afellay'

Laatste update:

Fred Rutten kan al niet meer over de naar Southampton vertrokken Graziano Pellè beschikken en zal de komende weken dus flink moeten puzzelen. Volgens het Algemeen Dagblad weet de trainer exact welke spelers hij aan de selectie van Feyenoord wil toevoegen, hoodfzakelijk omdat hij over een uitstekend netwerk beschikt. Hij hoopt dat technisch directeur Martin van Geel snel kan schakelen. Een terugkeer van Royston Drenthe wordt in De Kuip stellig ontkend.

Volgens het dagblad heeft Rutten volop namen in zijn hoofd die Feyenoord de komende tijd sterker kunnen maken. Christian Atsu (Chelsea) en Ibrahim Afellay (Barcelona) staan op zijn verlanglijst. Laatstgenoemde kent hij nog uit hun gezamenlijke periode bij PSV. Feyenoord hoopt in de komende dagen de huur van Bas Dost af te ronden. Werkgever VfL Wolfsburg geeft pas groen licht als de tijdelijke komst van Romelu Lukaku van Chelsea is afgerond.

Denk jij dat Ibrahim Afellay voor Feyenoord wil voetballen?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
20
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties