Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rutten heeft geroutineerde grootverdieners niet meer nodig bij Feyenoord'

Laatste update:

Trainer Fred Rutten lijkt verder te willen met het elftal dat de tweede ontmoeting met Go Ahead afsloot met een 0-4 zege en volgens het Algemeen Dagblad heeft hij daarbij geen plaats meer voor de routiniers Schaken en Mathijsen, hoewel de 32-jarige aanvaller en de 34-jarige verdediger in de selectie van Rutten tot de grootverdieners behoren.

De coach deed in de voorhoede een beroep op Colin Kazim-Richards en Elvis Manu in de voorhoede, terwijl de in de zomer aangetrokken rechtsbuiten Bilal Basacikoglu mocht invallen; Schaken zat niet eens bij de wedstrijdselectie. Mathijsen lijkt zijn plek in het centrum van de verdediging kwijt aan Terence Kongolo; diens positie als linksback wordt nu ingenomen door Miquel Nelom.

-
Denk je dat de rol van Ruben Schaken en Joris Mathijsen is uitgespeeld bij Feyenoord?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
0
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
2
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
29

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties