Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rutten kan leven met 'verlate' komst Kuyt: 'Anders word je een zuur mens'

Laatste update:

"Jordy is één van de beste, zo niet de beste middenvelder van Nederland", claimt de oefenmeester in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik vind dat Jordy heel ver is en dat hij een kans verdient in het Nederlands elftal. Ik denk dat hij tussen de grote namen op de been blijft." Tussen de regels door geeft Rutten ook zijn visie op het thema 'Clasie en een volgende stap': "Hiermee zeg ik denk ik voldoende."

Uiteraard komt de coach ook aan het woord over de terugkeer van Dirk Kuyt. De ex-international van Oranje vertrok in 2006 uit de Kuip en maakte furore bij Liverpool en Fenerbahçe. Dat hij pas nu komt, is jammer voor Rutten, die zelf ook graag een aantal 'grote namen' tot zijn beschikking zou hebben gehad. Balen doet hij echter niet. "Nee hoor, dan word je een zuur mens."

Rutten baalde overigens wel van het moment waarop de komst van Kuyt bekend is gemaakt: "Dat het nu bekend is geworden, vind ik vervelend, want het leidt af", zei de coach volgens Voetbal International. "Niet verstandig in mijn optiek. Ik heb daarover met technisch directeur Martin van Geel gesproken en hij heeft mij uitgelegd waarom. Oké, dan gaan we verder."

Zie jij Jordy Clasie nog een jaar in Rotterdam blijven?

Meer nieuws

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
0
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties