Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Antony zet enorme tattoo van zichzelf uit zijn periode bij Ajax op zijn rug

Laatste update:

De vleugelaanvaller maakt bij Manchester United een seizoen door om snel te vergeten. Dat Antony deze jaargang in de Premier League slechts een keer wist te scoren, vat aardig samen hoe weinig de vleugelaanvaller in de afgelopen periode heeft bijgedragen aan the Red Devils.

De flamboyante Braziliaan had een behoorlijk teleurstellend debuutseizoen nadat hij voor 95 miljoen euro overkwam van Ajax en het tweede jaar op Old Trafford is nauwelijks beter te noemen. Om nog maar te zwijgen over de negatieve krantenkoppen die Antony buiten het veld heeft gecreëerd. Van schadelijke beschuldigingen van drie vrouwen over huiselijk geweld tot onsportief gedrag tijdens de strafschoppenserie tegen Coventry City in de halve finale van de FA Cup.

De tijden dat Antony geregeld uitblonk in het shirt van Ajax liggen inmiddels alweer geruime tijd achter hem. Toch kijkt de vleugelaanvaller nog altijd met een goed gevoel terug op deze periode. Op zijn Instagram-account deelt Antony de kersverse tattoo die hij op zijn rug heeft laten zetten. Hij heeft gekozen voor het juichmoment na zijn winnende treffer in De Klassieker tegen Feyenoord in maart 2022. Antony kroonde zich destijds tot matchwinner door in de 86ste minuut de 3-2 tegen de touwen te schieten.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Op social media wordt wisselend gereageerd op de nieuwe tattoo van Antony. "Nog ruimte genoeg om alle goals van dit seizoen erbij te zetten!", grapt iemand op X, terwijl een ander schrijft dat jezelf op je rug tatoeëren 'wel bijzonder is'. Antony is echter zeker niet de eerste profvoetballer die het doet. Zo ging onder meer Bayern München-aanvaller Leroy Sané hem voor.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
20
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties