Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rutten leeft mee en is benieuwd: 'Ik zou niet graag in zijn schoenen staan'

Laatste update:

"Ik wist helemaal niets van die cijfers en ben daar ook nooit mee bezig geweest. Maar zo wordt het alleen maar lastiger voor hem, om de juiste beslissingen te nemen. Ik zou niet graag in zijn schoenen staan", zegt Rutten, die meevoelt met Nijhuis, tegen NUsport. Hij zegt dat de scheidsrechter van de Klassieker nu wel erg publiekelijk in beeld is en dat het uiteindelijk maar mensenwerk is.

In een interview met TC Tubantia zei Nijhuis eerder deze week al, dat hij de laatste weken wel al een beetje aan het rekenen was. Kevin Blom floot de eerdere ontmoeting van dit seizoen in Rotterdam-Zuid al en normaliter krijgt een scheidsrechter niet alle twee de Klassiekers in een jaargang. "En Björn Kuipers heeft ook al veel topduels gehad. Ik had de laatste weken juist geen duels van Ajax en Feyenoord gefloten, dat sprak ook in mijn voordeel", sprak Nijhuis.

-
Ik denk dat Bas Nijhuis het zondag goed zal doen, tijdens de Klassieker

Meer nieuws

John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
2
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
30
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties