Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rutten legt vertrek bij Feyenoord uit: 'Verschillen in nuance en visie'

Laatste update:

"Hoe we deze club naar de absolute top willen brengen, daar zitten verschillen in nuance en visie in", legt Rutten uit aan RTV Rijnmond. Het gaat volgens de scheidend coach niet om investeringen in de selectie, maar waar het wel om gaat wil Rutten niet vertellen. "Ik ga er in ieder geval niet op in."

Tjaronn Chery van FC Groningen is een van de spelers die Rutten graag naar De Kuip zag komen. "Ik heb een iets ander idee over hoe je dat op korte of lange termijn moet gaan doen", klinkt het. Eerder zei de coach ook al het geen probleem te vinden het seizoen af te maken. "Deze club moet volgend jaar ook Europees voetbal spelen", sprak hij.

Voor Feyenoord is het beter dat Fred Rutten vertrekt

Meer nieuws

Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
38
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
22
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties