Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rutten maakt deze club binnen twee, drie jaar landskampioen'

Laatste update:

"Als we nu verliezen en Ajax wint, dan wordt het gat zes punten en dat is niet meer te corrigeren", erkent de doelman van Vitesse in De Telegraaf. "Je wordt niet zomaar even kampioen met vier van die sterke teams bovenin, maar natuurlijk gaan we er wel voor. Daar ben je sportman voor."

Velthuizen roemt de inbreng van Rutten en hoopt dat de oefenmeester ook na dit seizoen in GelreDome werkzaam is. Het contract van Rutten loopt per 30 juni af. "Ik denk dat deze trainer ons echt naar een hoger niveau kan helpen", geeft hij in het dagblad aan. "Als je deze trainer zijn gang laat gaan, dan maakt hij deze club binnen twee, drie jaar kampioen."

-
Denk jij dat Fred Rutten zijn contract met Vitesse gaat verlengen?

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
49
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
6
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
12
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties