Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rutten met Feyenoord in gesprek over samenwerking'

Laatste update:

De 51-jarige Rutten zit sinds zijn vertrek bij Vitesse zonder club en wil graag aan de slag in De Kuip. Hij zou inmiddels al een gesprek hebben gevoerd met technisch directeur Martin van Geel en hoopt snel duidelijkheid te krijgen. Rutten werkte als hoofdtrainer eerder bij FC Twente, Schalke 04, PSV en Vitesse: bij laatstgenoemde ploeg werkte hij slechts een seizoen.

Rutten werd in Arnhem opgevolgd door Bosz, die ook wordt gezien als een kandidaat om Koeman na dit seizoen te vervangen. Mogelijk komt ook Huub Stevens nog in beeld: hij werd zondag ontslagen bij PAOK Saloniki en was een kleine drie jaar geleden, toen Feyenoord op zoek was naar een opvolger voor Mario Been, nog een serieuze optie. Van Geel koos toen echter voor een samenwerking met Koeman, die het na dit seizoen voor gezien houdt.

Patrick Lodewijks en Van Gastel moeten de nieuwe coach van Feyenoord straks gaan assisteren. Het contract van Giovanni van Bronckhorst loopt af: hij wil eerst weten wie er hoofdcoach wordt, voordat hij een besluit neemt over bijtekenen of niet.

Fred Rutten zou een goede coach zijn voor Feyenoord

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties