Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rutten: 'Niet het idee dat Mulder terneergeslagen is'

Laatste update:

Vermeer meldde zich vorige week voor het eerst op het trainingsveld van zijn nieuwe club en Mulder ontbrak toen direct. Er waren geruchten dat de goalie 'mentaal geknakt' was, maar daar is volgens Fred Rutten geen sprake van: Mulder had last van zijn knie. "Hij heeft een aantal dagen niet getraind, maar toen hij er maandag weer was en ik hem in de ogen keek, zag ik niet iemand die terneergeslagen is", zegt de oefenmeester tegen Voetbal International.

"Menselijk gezien was het niet makkelijk om Erwin te vertellen dat hij gepasseerd zou worden, professioneel gezien wel", vervolgt Rutten. "Een club in ontwikkeling moet weleens schakelen en dat hebben we gedaan. Maar we hebben hem (Mulder, red.) verteld waarom we deze beslissing hebben genomen." Mulder speelde tot dusver 119 competitiewedstrijden voor Feyenoord in de Eredivisie; Vermeer kwam tot 103 competitieduels voor Ajax.

Kenneth Vermeer is een betere keeper dan Erwin Mulder

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
15
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
13
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties