Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rutten: 'We hebben hem goed geanalyseerd en wisten dat hij dit kon'

Laatste update:

Toornstra is in de regel basisspeler bij Feyenoord: als middenvelder of als hangende rechtsbuiten. Hij speelde zeven competitieduels en scoorde daarin tweemaal, met daarnaast nog drie wedstrijden en een doelpunt in de Europa League. Het zijn echter niet louter de statistieken die Rutten laten zien hoe goed Toornstra is en hoe zinvol zijn bijdrage is bij Feyenoord. Als rechtsbuiten is hij eigenlijk al onomstreden.

"Hij heeft er een oog voor. We hebben hem goed geanalyseerd en wij wisten dat hij dit kon. Tussen de linies, voeding geven aan de spitsen en zelf productief zijn, dat kan hij wel", legt Rutten vrijdag uit in gesprek met RTV Rijnmond. De staf van Feyenoord wist dat er meer potentie zat in de 25-jarige Toornstra. Dat de zomeraanwinst het allemaal snel heeft weten op te pikken, komt ook door zijn intelligentie, zegt zijn trainer. "Als je hem een boodschap geeft dan pakt hij dat direct op. Dan heb je geen beelden nodig, dat kun je verbaal met hem bespreken. Het gaat heel snel bij hem."

Ben jij onder de indruk van Jens Toornstra's eerste maanden bij Feyenoord?

Meer nieuws

Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
30
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
9
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
3
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties