Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rutten zag 'haarscheurtjes' met Van Nistelrooij: 'Ga ik mezelf niet aandoen'

Laatste update:

Rutten is allereerst content met het feit dat PSV zich heeft geplaatst voor de derde voorronde van de Champions League. "Het is knap dat je in zo'n kort tijdsbestek alle hoofden dezelfde kant op krijgt. Alle complimenten gaan dan ook naar alle mensen die rond het team werken. Iedereen heeft daar een bijdrage aan geleverd. Van de spelers tot de materiaalman. Het is heel belangrijk voor de club (om Champions League-voetbal te spelen, red.), zeker als je ziet hoe wij startten."

Vervolgens wordt Rutten gevraagd naar zijn onderlinge band met Van Nistelrooij. "Ik heb fysieke problemen gehad en dat ging in mijn hoofd niet naar wens. Dan ontstaan er hier en daar wat haarscheurtjes en ga je keuzes maken voor jezelf. Ik heb gekeken hoe ik in elkaar zit en of ik dat volgend jaar nog kan managen. Ik ben tot de conclusie gekomen dat mij dat niet gaat lukken. Dan kun je beter als mensen uit elkaar gaan. Die keuze heb ik toen gemaakt."

Volgens Rutten vond Van Nistelrooij het 'heel vervelend' dat hij aangaf te willen stoppen. "We hebben het heel lang stil kunnen houden, omdat we allebei professionals zijn. In mijn optiek was het de laatste weken oké. Of hij het begreep? Dat moet je hem zelf vragen." Hélène Hendriks vraagt vervolgens of Rutten niet liever hoofdtrainer wil zijn. "Ik heb mij altijd hoofdtrainer gevoeld, dat is honderd procent zeker. Maar ik heb niet zo'n ego dat ik alles wil beslissen. Zo zit ik niet in elkaar."

Rutten beweert dat hij nooit 'gebotst' is met Van Nistelrooij. "Ik ben al een tijdje trainer, maar ik heb nog nooit ervaren dat je binnen een staf exact dezelfde visie hebt. Iedereen is anders en heeft een andere mening. Ik ken mijzelf heel goed. Op een gegeven moment kwam er iets te vaak een discussiepunt. En ik weet hoe ik ben. Ik wil mezelf dat niet nog een jaar aandoen. Ik ben blij dat ik op een punt ben dat de klachten weg zijn. Dan kom je op een leeftijd dat je je dat niet meer aan gaat doen."

Eredivisie
AZ
1 - 2
PSV

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
4
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
8
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
30
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties