Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rutten ziet verbeterpunten: 'We speelden bijna met acht man'

Laatste update:

Feyenoord kwam nog wel op voorsprong via Elvis Manu, maar keek twintig minuten voor tijd ineens tegen een 2-1 achterstand aan. Pas toen haalde zijn elftal het normale niveau, vond Rutten. "De combinatie van vechten en voetballen maakt Feyenoord dit seizoen tot een sterke ploeg. Alleen als we vol spirit en adrenaline spelen, kunnen we echt presteren."

Extra kritisch was hij op zijn aanvallers. Alhoewel zowel Manu als later Colin Kazim-Richards scoorden, was het lange tijd onder de maat wat zij lieten zien. "Onze spitsen gaven in de eerste helft niet thuis, we speelden bijna met acht man", aldus Rutten, die ook Terence Kongolo eruit lichtte. "Bij het tweede doelpunt van Willem II verslikte Terence Kongolo zich. Daar heb ik geen problemen mee, dat kan een keer gebeuren bij een jonge speler. Als hij er maar van leert."

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
1
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
25
Ajax rondt komst van nieuwe keeper met status van toptalent af
10
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
19
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties