Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ruud Gullit looft Ajacied: 'Bij Real Madrid zou hij goed passen'

Laatste update:

Kieft looft de invloed van Sjaak Swart, die goed bevriend is met Van de Beek, en het feit dat de middenvelder op zakelijk gebied goed wordt begeleid door Guido Albers. De middenvelder logeert enkele keren per week bij de oud-Ajacied. "Als je een zaakwaarnemer hebt die je meteen gaat proberen om je weg te brengen, of je kop gaat gek maken. Ik denk dat Swart toch een goede invloed op die jongen heeft."

Van de Beek was aanvankelijk niet van een basisplaats verzekerd. "Die jongen is heel rustig gebleven, heeft niet zijn bek opengetrokken en is gewoon gaan voetballen. Dat vind ik heel bijzonder", benadrukte Kieft. Ruud Gullit hoopte dat Van de Beek 'niet hetzelfde gaat doen als Davy Klaassen'. "Naar een ploeg gaan die niet zo speelt zoals jij gewend bent", verklaarde de voormalig Oranje-international.

Gullit zou Van de Beek een zomerse transfer aanbevelen. "Bij Real Madrid zou hij goed passen", verzekerde hij. "Die spelen aanvallend voetbal en dan komt hij wel voortdurend in het zestienmetergebied. Dat zou een goede ploeg zijn." Jan van Halst vroeg zich af hoe reëel het is dat Van de Beek in Madrid aan spelen toekomt. "Dat denk ik wel", repliceerde Gullit. "Als je zo'n speler hebt, in een systeem wat Zinédine Zidane ook aanspreekt, 4-3-3, dan denk ik dat hij daar heel erg goed past."

-
Moet Donny van de Beek ingaan op interesse van Real Madrid?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties