Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Mike Verweij over Oranje-international: 'Ik verwacht dat Ronald Koeman hem in september niet meer gaat oproepen'

Laatste update:

Veerman kent tot dusver een teleurstellend EK. Tegen Polen en Frankrijk wist hij niet echt te imponeren, en tegen Oostenrijk werd hij eerder deze week al na ruim een half uur gewisseld.

Bij Kick-off komt derhalve de toekomst van Veerman bij het Nederlands elftal ter sprake. "Veerman blijft er nu natuurlijk bij, want Ronald Koeman gaat hem niet naar huis sturen", doelt Driessen op de EK-selectie van Oranje.

"Koeman heeft Kenneth Taylor eerder ook na een half uur naar de kant gehaald, in de wedstrijd tegen Frankrijk. Die heeft hij daarna nooit meer opgeroepen en gesproken. Hij laat Joey Veerman waarschijnlijk niet links liggen als hij naar Real Madrid gaat, maar die kans acht ik niet heel erg groot", gaat Driessen verder.

"Sowieso vergeet Koeman dingen niet zo snel. Die heeft hem nu een maand meegemaakt, en twee grote kansen gegeven. En hij mocht ook nog invallen tegen Frankrijk. Als je het dan niet waarmaakt, is het meestal einde interlandcarrière onder Ronald Koeman. En die blijft nog twee jaar. Dat is ook helemaal niet zo gek: trainers hebben natuurlijk een voorkeur. En straks komen al die jongens terug. Wieffer, Timber, Frenkie de Jong, Marten de Roon misschien zelfs... Dus op zo'n moment ziet Ronald Koeman Joey Veerman niet staan als je hier gewoon niet levert."

Verweij kan zich wel vinden in de woorden van zijn collega. "De volgende keer als er interlands komen, dat zal in september zijn, dan heeft Joey Veerman dit EK gespeeld en is hij bij PSV net begonnen. En als er dan anderen beschikbaar zijn gaat Koeman hem echt niet oproepen."

Veerman speelde tot dusver dertien interlands, waarin hij één keer scoorde. Met de selectie van het Nederlands elftal bereidt hij zich momenteel voor op de achtste finale van het EK tegen Roemenië, komende dinsdagavond.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Nederland-Roemenië en win 25.000!
0
Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Quincy Promes raakt zijn vaste inkomen per direct kwijt
30
Koeman wordt met verkeerde naam aangesproken door journalist en gaat stuk
10
Live meepraten op het EK: Frankrijk - België
25
Vitesse krijgt gigantische mokerslag te verwerken: faillissement heel dichtbij
96

Meer sportnieuws

Reacties