Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ruud Gullit trekt conclusie en mist 'een Getafe' in de Eredivisie

Laatste update:

In de optiek van Gullit was FC Groningen 'de meest realistische ploeg' in de Eredivisie en hij looft de rol van trainer Danny Buijs. "Voor iedere wedstrijd had Buijs een realistisch speelplan en niet voor niets maakte hij het de top vier het moeilijkst van de veertien overige Eredivisie-clubs. Buijs is niet iemand die geniet van de complimenten over zijn aanvallende speelwijze, terwijl hij met 4-0 verliest. Daar heb ik ook niets mee", benadrukt Gullit dinsdag in zijn column in De Telegraaf.

Gullit blijft een realistische benadering missen bij veel Nederlandse trainers. "Terwijl daar niet alleen hun eigen ploeg van profiteert, maar ook de tegenstander zich beter ontwikkelt", stelt de oud-international. "Die moet mee en zo trek je het niveau omhoog. Ajax en SC Cambuur worden niet beter als de tegenstander aanvallend speelt om aanvallend te spelen. Ajax heeft profijt van opponenten zoals Getafe vorig seizoen, toen ze een antwoord moesten vinden op hun destructieve spel", doelde hij op de confrontaties in de Europa League waarin Getafe alles aangreep om Ajax niet te kunnen laten voetballen.

"Als het niet lukt, dan ga je daar tenminste mee aan de slag om het je niet nogmaals te laten overkomen." Verdedigen is in de optiek van Gullit onderdeel van realistisch spel en noodzakelijk om resultaat te boeken. Hij vond het dan ook 'fnuikend' dat Ralf Seuntjens het Helmond Sport kwalijk nam dat de ploeg niet vrijuit en volop op de aanval speelde. "Helmond stond op het veld om te winnen, of zeker niet te verliezen. Dat hoort de basis te zijn van iedere wedstrijd die je speelt. En daar hoort serieus verdedigen bij."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties