Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ruud Gullit vermoedt sabotage rond afgeketste deal Hakim Ziyech

Laatste update:

"Ik ken hem een klein beetje van FC Twente", begint Van Halst bij Ziggo Sport Voetbal Café. "Het is een fantastische gozer, maar je moet niet met hem fucken. Dan werd hij echt giftig. Ik zou graag een camera willen zien bij zijn terugkomst op het trainingscomplex van Chelsea. Wat zal hij zeggen? Wat denk je? Dit is bewust pesten. Potter heeft gezegd dat ze hem gewoon weer gaan inzetten. Nou, forget it." Dat laatste is weldegelijk het geval. Ziyech stond vrijdag 'gewoon' in de basis voor de competitiewedstrijd tegen Fulham (0-0).

Ook Gullit vermoedt dat er geen sprake is van een misverstand. "Dit is geen foutje, hè", haakt de oud-speler en voormalig coach van Chelsea in. "Dat kan niet. Als je zoveel spelers haalt en je doet dit twee keer... Het kan treiteren zijn. Ziyech kan ook vervelend zijn geweest. Je weet het niet. Hij zal weer voor zijn plek moeten knokken. Uiteindelijk is het verschrikkelijk voor hem. Hij had daar allang weg gemoeten. De vraag is of hij bij Paris Saint-Germain had gespeeld. Dan kom je in dezelfde situatie."

Chelsea stuurde naar verluidt tot drie keer toe de verkeerde documenten naar PSG. Het eerste document was ongeldig, waarna op het tweede en derde exemplaar een handtekening ontbrak. Bij de vierde poging was de transferdeadline verlopen. Het contract van de Marokkaans international loopt bij the Blues nog door tot medio 2025. Dit seizoen kwam hij in alle competities tot zestien wedstrijden, waarin hij goed was voor één assist.

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
2
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
28
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
11
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
22
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties