Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ruud Gullit wordt gezicht van nieuw voetbalprogramma op Ziggo Sport

Laatste update:

Aanstaande vrijdag is de eerste uitzending. Ex-prof en analist Jan van Halst schuift dan aan, terwijl ook 45-voudig international Arthur Numan te gast is. Aan de hand van nieuwtjes, weetjes en statistieken bespreekt men in het programma het aankomende voetbalweekend. Gullit is al langer bekend met voetbalprogramma's op Ziggo: de voormalig middenvelder van onder meer AC Milan en Chelsea schuift regelmatig aan bij Rondo.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Eerder speelde Gullit al een grote rol in een serie op Videoland. In The Next E-Talent: Team Gullit ging Team Gullit, het e-sportsteam van Gullit, op zoek naar hét nieuwe FIFA-talent van Nederland. Uiteindelijk kreeg winnaar Giovanni Bakhuijsen een jaarcontract bij de e-sports-organisatie. Nicky van der Gijp, de zoon van tv-smaakmaker René, was ook een van de deelnemers aan het programma.

Na zijn voetbalcarrière als speler ambieerde Gullit eerst voornamelijk een loopbaan als manager. De zestigjarige Amsterdammer stond uiteindelijk aan het roer bij achtereenvolgens Chelsea, Newcastle United, Feyenoord, Los Angeles FC en Terek Grozny. In 2017 was Gullit een aantal maanden assistent-bondscoach bij Oranje. Daarna had hij geen actieve rol meer binnen de voetballerij, en was hij voornamelijk te zien als analist op televisie.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties