Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ruud van Nistelrooij moet flink puzzelen en voert vier wijzigingen door

Laatste update:

Voorafgaand aan het treffen met Emmen was al duidelijk dat De Jong niet kon spelen. De spits kwam afgelopen weekend, in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Vitesse (1-0), in botsing met Melle Meulensteen en liep een hoofdwond op. "Luuk heeft gelukkig geen hersenschudding. De hoofdwond moet genezen en het is te vroeg om tegen Emmen te spelen. Zaterdag is hij er wel weer bij", meldde Van Nistelrooij al. Verder was het vooral in de aanvalslinie flink puzzelen voor de trainer, omdat ook Ismael Saibari en Sávio ontbreken.


Achterin heeft Van Nistelrooij minder problemen. Walter Benítez neemt plaats onder de lat. Voor hem spelen van rechts naar links Jordan Teze, Jarrad Branthwaite, Armando Obispo en Mauro. Voor de Braziliaan is het zijn eerste basisplaats sinds oktober van vorig jaar. Toen startte hij in het gewonnen Europa League-duel tegen Arsenal (2-0).

Op het middenveld is er wederom geen plek voor Veerman. Door het ontbreken van De Jong speelt Til als centrumspits. Hij wordt geflankeerd door Bakayoko op rechts en Anwar El Ghazi vanaf links. Voor de jonge Bakayoko is het zijn eerste basisplaats sinds de 7-1 overwinning in de Eredivisie tegen FC Volendam op 31 augustus van vorig jaar. Simons zakt dus een linie en speelt achter Til. Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez completeren het Eindhovense middenveld.

Opstelling FC Emmen: Van der Hart; Bouchouari, Araujo, Veldmate, Dirksen; Veendorp, El Messaoudi, Bernadou; Mendes, Zivkovic, Diemers.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Branthwaite, Obispo, Mauro Júnior; Sangaré, Til, Gutiérrez; Bakayoko, El Ghazi, Simons.

Eredivisie
FC Emmen
1 - 0
PSV
Wie gaat er winnen?

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
18
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties