Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ruzie in kamp Duitsland: 4000 fans zien hoe twee spelers het met elkaar aan de stok krijgen

Laatste update:

De Duitse krant schrijft over een handgemeen tussen de verdediger en aanvaller, waarbij met name werd geduwd. Assistent-trainer Sandro Wagner moest ingrijpen en de kemphanen uit elkaar trekken.

Daarmee was het nog niet afgelopen. Rüdiger trakteerde zijn teamgenoot op een cynisch applaus, waarna Wagner besloot opnieuw met de Real Madrid-speler te gaan praten. De oud-spits slaagde er niet in om hem te kalmeren.

Rüdiger nam vervolgens niet meer deel aan de training, maar ging apart van de groep trainen met de fysieke coach. Pas later op de dag wisten de twee de vredespijp te roken.

Dat het inmiddels koek en ei is tussen Rüdiger en Füllkrug, blijkt wel uit een Instagram-post van de Borussia Dortmund-spits. Hij plaatste een aantal foto van de training, waarna Rüdiger reageerde met een emoji van een rood hartje. De comment van de centrumverdediger werd daarop door Füllkrug beantwoord met drie hartjes.

Voor het Duitsland van Julian Nagelsmann start het EK in eigen land vrijdagavond met een wedstrijd tegen Schotland. De Allianz Arena in München is om 21:00 uur het toneel voor het openingsduel van de eindronde.

Die Mannschaft neemt het in de groepsfase daarnaast op tegen Hongarije (woensdag 19 juni) en Zwitserland (zondag 23 juni).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
34
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
49
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties