Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ruzie tussen coaches woekert voort: 'Heb geen respect meer voor hem!'

Laatste update:

"De trainer van Benfica heeft veel babbels en denkt dat hij over alles en iedereen mag zeggen wat hij wil. Ik heb veel respect voor de andere coaches en ik had ook veel respect voor Jesus. Maar dat verloor ik nadat hij in een krant heeft gelogen over onze aanvaring na de wedstrijd. Hij schetste een verkeerd beeld, een schande voor iemand met zo veel ervaring in dit metier", zo wordt Lopetegui geciteerd door Record.

"Hij praat graag over andere teams en zegt altijd hoe die teams zouden moeten spelen, maar hij wordt in bescherming genomen en als hij dat beschermende deken niet meer kan dragen, dan komen we de echte waarheid nog wel te weten. Ze zijn dit seizoen wel erg goed geholpen", is Lopetegui schimmig. De ruzie tussen de coaches zou zijn ontstaan nadat Jesus Lopetegui in een persconferentie met opzet 'Lotopegui' had genoemd, zo meldt de krant A Bola maandagmiddag. Benfica heeft in de Liga NOS overigens drie punten meer dan Porto.

Lopetegui, voormalig bondscoach van Jong Spanje, uit ook kritiek op het journaille in Portugal. De media schreven dat hij doelman Fabiano slachtofferde vanwege de 6-1 nederlaag tegen Bayern München, maar dat is volgens de oud-doelman niet waar. "Het is ongelooflijk. Ze hebben dat nieuws gewoon verzonnen. Fabiano is een geweldige professional en een goede gozer. Het doet afbreuk aan de journalistiek wanneer zulke verhalen worden verzonnen. Er is iedere dag wel zo'n 'film' tegen Porto, iedere dag!"

Wie vind jij een betere trainer?

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
0
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
0
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
13
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
9
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties