Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ruziënd Vitesse-duo op het matje geroepen: 'Dat vertel ik ze zelf'

Laatste update:

Het tweetal stond ruziënd op het veld, toen Vitesse een vrije trap en zowel Vejinovic als Labyad de bal wilde opeisen. Trainer Peter Bosz laat op de officiële website van zijn werkgever weten dat hij het duo op het matje geroepen heeft en niet gecharmeerd is van het incident, al laat de coach ook doorschemeren dat hij wel begrip kan opbrengen voor de gedachtegang van beide spelers.

"Marko is onze eerste man bij dode spelsituaties, maar Zaka kan ook een aardige vrije trap nemen. Die eerste had er natuurlijk al een aantal gemist", geeft Bosz aan. Of er voor Vejinovic en Labyad consequenties zullen zijn, wilde de trainer niet kwijt. "Dat ga ik de spelers zelf nog vertellen, we houden het binnenskamers."

-
Denk je dat er consequenties zullen zijn voor Marko Vejinovic en Zakaria Labyad?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
25
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
48
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties