Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

RvC Ajax gepasseerd: 'Ons is niet de kans gegeven te bemiddelen'

Laatste update:

Bosz liet vorig maand weten dat hij al in januari zijn onvrede al kenbaar had gemaakt bij het technisch hart, dat destijds nog onder leiding van Edwin van der Sar stond. "De Raad van Commissarissen is pas eind april op de hoogte gesteld van de discussie rondom Bosz", zegt Van Wijk op de Algemene Aandeelhoudersvergadering, geciteerd door Ajax Life. "Dat was een bewuste keuze van de spelers (Bosz en Van der Sar, red.) in die discussie om te kijken of ze samen een oplossing konden vinden."

Meer: Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz

"Ons is niet de kans gegeven om te bemiddelen", vervolgt de bestuurder. "Toen we op de hoogte werden gesteld, was de verwijdering al dermate groot en kwam ook Borussia Dortmund langs." De commissarissen waren graag eerder ingelicht door beide partijen. "Wat dacht u? Natuurlijk hebben we ze daar op aangesproken. Bosz trouwens ook. Het is onze taak bij zulke situaties niet alleen naar de directie te luisteren, maar ook naar de ander. Tegen Bosz is ook gezegd: had dit niet eerder gekund? Het is niet gelukt om tot een onderlinge oplossing te komen. Het is geen verrassing dat dit pas zo laat bij ons kwam, juist omdat er was afgesproken om het niet naar voren te brengen bij de RvC."

Verbaast het jou dat de Raad van Commissarissen niet de kans is geboden te bemiddelen?

Meer nieuws

Weer een optie minder voor Bayern: Lopetegui akkoord met Premier League-club
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
31
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
2
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
16
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties