Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'RvC Ajax stelt shortlist op met Van der Sar, Bergkamp en Seedorf'

Laatste update:

Johan Cruijff pleitte in een eerder stadium voor de benoeming van Tscheu La Ling als algemeen directeur, maar de legendarische nummer veertien stuit intern op veel verzet. Overmars, die eveneens door Cruijff naar voren geschoven was, gaf aan zichzelf nog niet geschikt te achten voor een directiefunctie op korte termijn. Inmiddels heeft de op 25 juli aantredende Raad van Commissarissen een lijst met alternatieven samengesteld, waaronder Bergkamp, Seedorf en Van der Sar.

Bergkamp speelt momenteel al een sleutelrol bij Ajax, als assistent-coach bij de A-selectie en als hervormer van de jeugdopleiding, samen met Wim Jonk. Van der Sar is inmiddels gestopt met keepen en volgt een trainerscursus, terwijl Seedorf zijn contract bij AC Milan verlengd heeft tot medio 2012.

De beste algemeen directeur voor Ajax is:

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
7
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
15
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties