Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ryan Babel kijkt vooruit: 'Dan is mijn huurperiode bij Ajax geslaagd'

Laatste update:

"Het was mooi om te zien hoe de club zich de afgelopen negen jaar heeft ontwikkeld tot waar we nu staan", vertelt Babel, die de nadruk al legt op 'we', in gesprek met De Telegraaf. "Voetballiefhebbers over de hele wereld praten weer op een manier over Ajax, zoals ik als kleine jongen was gewend. Hiervan tot het einde van het seizoen deel uit te mogen maken, is bijzonder."

Babel was zeer vereerd met de interesse van Ajax. "Maar het was niet aan mij. Het lag eraan hoe Galatasaray daar tegenaan zou kijken. Maar toen bleek dat ik met de verhuur beide clubs kon helpen, was de keuze makkelijk en dus snel gemaakt." Babel ziet het inleveren van salaris vooral als een investering in zichzelf die zich later, tijdens het EK, kan uitbetalen. "Ik kom in een goed draaiend elftal terecht dat voetbalt, zoals ik het heb geleerd en ik leuk vind om te doen. Ik wil het beste in mezelf naar boven halen."

Nigel de Jong over terugkeer Ajax: 'Het is mijn jeugdliefde'

"En dat kan makkelijker in een goed draaiend elftal. Bij Galatasaray was het eerste half jaar moeizaam." Op zijn rol in het elftal van Erik ten Hag wil Babel niet vooruitlopen. "Het is niet aan mij om te zeggen wat die is. Ik ga lekker meetrainen en zal dan wel zien hoe de trainer me zal gebruiken. Maar ik ben altijd een teamspeler geweest en wil met mijn ploeggenoten kampioen worden en ver reiken in Europa. We hebben fantastische voetballers."

Het winnen van de landstitel in Nederland is een doelstelling waarvan de Oranje-international droomt. "Het zou mijn derde landstitel met Ajax zijn, de 35e van de club, en daar wil ik een grote bijdrage aan leveren. Dan is mijn huurperiode geslaagd. Maar het seizoen is nog lang. Er kan nog van alles gebeuren, dus moeten we keihard gaan werken om onze voorsprong vast te houden."

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
40
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
83
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
24
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties