Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ryan Babel verklapt intentie achter potsierlijk incident tegen Getafe

Laatste update:

De routinier van Ajax geeft na afloop voor de camera van FOX Sports toe dat hij 'vrij snel' klaar was met het theatrale spel van Getafe. Dat resulteerde in de 55ste minuut uiteindelijk in een toneelstukje van Babel zelf, na een overtreding op Nyon. "Het was inderdaad de bedoeling om de scheidsrechter te laten zien hoe ze hem aan het foppen waren", erkent Babel. "Of ik het achteraf weer had gedaan? Dat weet ik niet, het was een momentopname. Ik vond op dat moment dat die gast heel erg overdreef. Nogmaals: daardoor kreeg ik een gele kaart. Ik vond dat de scheidsrechter zich liet foppen."

Babel geeft toe dat Ajax zich 'vanavond misschien te veel heeft laten provoceren door Getafe'. Toch vindt de buitenspeler ook dat Ajax zelf te weinig heeft gebracht. "Natuurlijk moeten we ook naar onszelf kijken. Bij vlagen spelen we aardig, maar het was vandaag niet goed genoeg. Ik denk we veel kunnen analyseren voor volgende week."

"Wat vaak het probleem is bij Ajax is dat wij niet een vergelijkbare strijd leveren en dan laten we ons aftroeven", vervolgt Babel. "Ik vond niet dat we ons vandaag per se lieten aftroeven, maar vond dat de scheidsrechter zich op cruciale momenten een beetje liet foppen door de tegenstander. Dat maakten hen vandaag sterker."

Meer nieuws

Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
22
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
9
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
1
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties