Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ryan Babel voert gesprekken over terugkeer in Turkse top'

Laatste update:

Het doorgaans goed geïnformeerde Sky Sports weet woensdag namelijk te melden dat Babel inmiddels de eerste onderhandelingsronde met de huidige nummer twee van de Süper Lig achter de rug heeft. Een overstap naar Galatasaray zou voor pikante taferelen kunnen zorgen in Turkije, aangezien Babel in het verleden twee jaar onder contract stond bij stadsgenoot Besiktas.

De aanvaller kwam in totaal tot 89 wedstrijden namens de Zwarte Adelaars en was daarin goed voor 29 doelpunten en 12 assists. Met Besiktas werd hij twee jaar geleden bovendien kampioen van Turkije. Begin dit jaar kwam het voor twee miljoen euro van een vertrek uit Istanbul en Babel maakte ook bij Fulham een uitstekende indruk.

De 32-jarige linksbuiten speelde in dienst van the Cottagers veertien Premier League-wedstrijden en wist daarin vijf keer te scoren. Met het reeds gedegradeerde Fulham heeft hij nog twee wedstrijden op het programma staan: aankomende zaterdag is Wolverhampton Wanderers de tegenstander, terwijl de Londenaren volgende week zondag in de laatste speelronde Newcastle United ontvangen.

Zou jij Galatasaray een goede club vinden voor Ryan Babel?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
26
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties