Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ryan Gravenberch openbaart droom: 'Dan kun je hem aan iedereen showen'

Laatste update:

Ryan Gravenberch heeft zich immers de laatste weken ontwikkeld tot basisspeler in het elftal van trainer Erik ten Hag. Al sinds jonge leeftijd wordt hem een grote toekomst voorspeld. "Als hij gewoon zichzelf blijft en op deze manier doorgaat, kan hij zeker de wereldtop halen", zo benadrukt de oudere broer, die in 2011 het EK Onder-17 won met leeftijdsgenoten als Memphis Depay en Nathan Aké, in gesprek met de NOS.

"Barcelona, Manchester City, dat soort clubs. Daar heb ik wel vertrouwen in", zegt hij onder toeziend oog van de glimlachende Ryan, die zijn ultieme droom openbaart. "Een WK winnen met het Nederlands elftal. Dat wil ik echt het allerliefste. Dan kom je met de wereldbeker thuis, hier, iedereen op de straat. Dat kun je hem aan iedereen showen, dat is mijn droom." Op de vraag of hij dat liever wil dan spelen voor Barcelona of Manchester City, of topscorer worden van de Premier League, antwoordt hij: 'Ja, ik word liever wereldkampioen."

"Nu speelt hij in het eerste van Ajax, hij pakt zijn wedstrijdjes, dus hij moet gewoon hier blijven", benadrukt Danzell Gravenberch. "Er zijn natuurlijk mooie clubs in het buitenland, daar niet van, maar op dit moment is Ajax erg goed voor hem. Ik zie geen reden voor vertrek." Of Ryan Gravenberch daarnaar gaat luisteren? "Danzell geeft me wel altijd goed advies, dus ik denk het wel." Het contract van Gravenberch, die in mei achttien jaar wordt, met Ajax loopt medio 2021 ten einde. Beide partijen zijn al enige tijd in gesprek over een eventuele langere samenwerking.

Meer nieuws

Gemeente legt FC Utrecht 'unieke' straf op na 'enorme geweldsuitbarsting'
22
Drastische aanpak voetbalfans op komst: Frank Paauw is de nieuwe voorzitter KNVB
73
'De Roon teleurstellend afwezig, ja. Voor mij wel meer kans om het EK te halen'
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
België onthult EK-selectie met creatieve speurtocht: zeker 5 namen zijn gevonden
2
Beoogd opvolger Ten Hag tekent nieuw contract en valt af als optie voor Man Utd
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties