Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ryan Gravenberch scoort bij basisdebuut voor het eerst namens Bayern

Laatste update:

Naast Gravenberch en Mazraoui kon ook Matthijs de Ligt rekenen op een basisplek. Nagelsmann koos ervoor om diverse vaste krachten rust te geven, waaronder doelman Manuel Neuer, Benjamin Pavard en Alphonso Davies. In Keulen duurde het tot de 35ste speelminuut voordat de Beierse motor begon te draaien. Buiten het zestienmetergebied belandde de bal voor de voeten van Gravenberch, die de ruimte kreeg om uit te halen en doelman Ben Voll in de benedenhoek verschalkte: 0-1.

Op slag van het rustsignaal speelde Gravenberch opnieuw een belangrijke rol. Ditmaal fungeerde de voormalig Ajacied als aangever voor de zeventienjarige Mathys Tel, die eveneens zijn eerste doelpunt namens Bayern noteerde: 0-2. In het tweede bedrijf liep der Rekordmeister nog verder weg bij Viktoria Köln. Zeven minuten na het rustsignaal verzorgde Sadio Mané op aangeven van Serge Gnabry de 0-3, waarna Jamal Musiala in de 67ste minuut de 0-4 op het scorebord zette. De eindstand werd vijf minuten voor het einde van de reguliere speeltijd bepaald door Leon Goretzka: 0-5.

UEFA Champions League
Bayern München
5 - 0
Viktoria Plzen

Meer nieuws

John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
13
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
10
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
68
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties