Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ryan Koolwijk keert terug op Nederlandse velden: 'Deze club is ambitieus'

Laatste update:

"Almere City FC is ambitieus en ik hoop met de club te gaan strijden om promotie naar de Eredivisie. Ik voel mezelf topfit, heb de nodige ervaring en hoop daarmee het team op sleeptouw te kunnen nemen. Er waren meerdere clubs geïnteresseerd, maar het gevoel bij Almere City FC was direct goed. We zijn er daardoor vrij snel uitgekomen. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging", zegt Koolwijk op de website van zijn nieuwe club.

Koolwijk begon zijn loopbaan bij Excelsior en maakte in 2011 de overstap naar NEC Nijmegen. Via FC Dordrecht en AS Trencín keerde de middenvelder in 2016 terug bij zijn jeugdliefde. Na de degradatie van vorig seizoen besloot Koolwijk Excelsior weer te verlaten, om opnieuw bij AS Trencín aan de slag te gaan. Met 25 wedstrijden achter zijn naam liet Koolwijk de Slowaakse club in april voor de tweede keer achter zich, om dus uiteindelijk weer terug te keren op de Nederlandse velden.

"Ryan is gepokt en gemazeld in de voetballerij", licht technisch manager Teun Jacobs namens Almere City toe. "Hij heeft meer dan tweehonderd wedstrijden in de Eredivisie achter zijn naam staan en weet ook hoe het is om met een club uit de Eerste Divisie om promotie te strijden. Daarnaast heeft hij gedurende zijn periodes bij Trencin ervaring opgedaan in het buitenland. Ryan is bovendien een jongen met leiderschap en kan daarmee ook van waarde zijn voor de jongere spelers in de selectie."

Is Ryan Koolwijk een versterking voor Almere City?

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties