Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ryanair maakt grap over Turkije na zien nieuwe kapsel Mohamed Salah

Laatste update:

"Nog ééntje voor Turkije", schrijft het officiële account van Ryanair op X boven een foto waarop Salah te zien is met zijn nieuwe kapsel. Door de nieuwe coup is te zien dat de aanvaller van Liverpool behoorlijke inhammen heeft, voor de vliegmaatschappij reden om al grappend voor de dag te komen.

Ryanair bedoelt met de opmerking over Turkije waarschijnlijk dat het voor Salah tijd is om in dat land een haartransplantatie te ondergaan. Onder meer Wesley Sneijder en Ruud Gullit hadden ook last van dunner wordend haar en kozen daardoor voor een behandeling in een Turkse kliniek.

Op de sociale media wordt overigens beweerd dat Salah al een haartransplantatie heeft ondergaan. Er zou een rood gebied te zien zijn bij de inhammen, wat zou wijzen op een behandeling. Dat zou ook verklaren waarom Salah met een kort kapsel door het leven gaat.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

De 31-jarige aanvaller van Liverpool is doorgaans te herkennen aan zijn flinke bos krullen, maar daar is inmiddels dus weinig van over: Salah heeft zijn haar onlangs gemillimeterd.

Dat was vorige week te zien op foto's op sociale media van de aanvaller zelf. De foto's zijn genomen op de training van Egypte, dat zich voorbereidde op de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Burkina Faso (2-1 winst) en Guinee-Bissau (1-1). In laatstgenoemde wedstrijd redde Salah in de 70ste minuut een punt voor Egypte.

Salah kan vanaf nu genieten van een welverdiende vakantie, om zich vervolgens weer aan te sluiten bij Liverpool. Daar zal hij te maken krijgen met Arne Slot, de nieuwe manager.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ambitieuze club uit de MLS lijkt zich te mengen in strijd om Santiago Gimenez
13
Zaakwaarnemer bevestigt: Feyenoord in de markt voor Jeyland Mitchell
5
Domper voor Sparta: club loopt miljoenen mis na afgeketste transfer
7
PSV staat trio niet af voor Olympische Spelen; Ajax moet wel een speler missen
14
Held van Turkije wacht mogelijk schorsing voor kwartfinale tegen Nederland
0
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties