Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sabella reageert op Robben-mania en wijst vervanger van Di María aan

Laatste update:

"Robben is een grote speler en buitengewoon belangrijk voor Nederland. Maar Lionel Messi is de beste van iedereen", zei Sabella over zijn aanvoerder. "Robben brengt je uit je evenwicht, zeker in een-tegen-eensituaties. We zullen hem goed in de gaten moeten houden en weinig ruimte moeten geven, zodat hij geen gas kan geven. Want als hij echt op snelheid is, krijg je hem amper meer van de bal."

Sabella tast in het duister wat hij moet verwachten van het Nederlands elftal van Louis van Gaal. "Ze hebben een fantastische coach die zijn ploegen op verschillende manieren kan laten spelen. Hij is erg slim. We krijgen te maken met een aanvallend zeer sterke ploeg. We moeten op onze hoede zijn." De kans is groot dat Enzo Pérez de plaats van de geblesseerde Ángel Di María inneemt. "Dat is inderdaad een optie, maar morgen beslissen we."

Marcos Rojo keert terug van een schorsing en daardoor keert José María Basanta tegen Nederland terug naar de bank. Martin Demichelis blijft waarschijnlijk in de basis staan, ten koste van Federico Fernandez, terwijl Lucas Biglia mogelijk de voorkeur krijgt boven Fernando Gago.

-
Wie is momenteel meer in vorm?

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
6
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
7
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties