Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sadilek neemt PSV op sleeptouw: 'Blijkbaar ziet hij het wel in me zitten'

Laatste update:

"Ik ben er altijd klaar voor. Ik ging gewoon knallen. Ik doe mijn ding", zei Sadilek over zijn invalbeurt. De middenvelder is een protegé van Mark van Bommel, die met tiener als aanvoerder vorig jaar kampioen werd met PSV Onder-19. De oefenmeester haalde de Tsjechisch jeugdinternational sinds afgelopen zomer regelmatig bij de A-selectie en gunde hem eerder deze maand zijn Eredivisie-debuut tegen Excelsior (6-0).

Ver esta publicación en Instagram

PSV kreeg in de eerste helft tot de wissel van Gastón Pereiro voor Michal Sadilek (29e minuut) drie schoten tegen zonder zelf een schot te lossen. Na de wissel losten de Eindhovenaren tot de rust vijf schoten, terwijl de Alkmaarders tot geen enkele doelpoging meer kwamen #psv #psvaz #vanbommel #pereiro #sadilek #eredivisie #eindhoven #040 #psveindhoven

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"We hebben een goede band met elkaar", erkende Sadilek. "We zijn samen kampioen geworden, we hebben een goede band. Blijkbaar ziet hij het wel in me zitten. Ik kan nog beter en ik hoop dat na de winterstop te kunnen laten zien."

PSV boekte zijn zestiende zege in zeventien competitieduels. Als Ajax zondag de uitwedstrijd tegen FC Utrecht wint, hebben de Amsterdammers halverwege het seizoen twee punten achterstand op de Eindhovense koploper. AZ behaalde 25 punten voor de winterstop en staat daarmee op de zesde plek.

-

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
10
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties