Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sadio Mané houdt Bayern München en Liverpool nog even in spanning

Laatste update:

BILD meldt dat Bayern een specifiek plan heeft met Mané, die bij Liverpool voor zijn laatste contractjaar staat. "Tot ziens Jürgen Klopp, hallo München", zo schrijft de Duitse boulevardkrant over de mogelijke transfer. De vleugelaanvaller van the Reds wordt naar verluidt niet gezien als opvolger van Robert Lewandowski, maar van Serge Gnabry. Laatstgenoemde heeft net als Lewandowski nog geen akkoord bereikt over verlenging van het tot medio 2023 lopende contract. Bayern heeft dertig miljoen euro over voor Mané, terwijl Liverpool voorlopig lijkt vast te houden aan vijftig miljoen euro.

Kort voor de eindstrijd in de Champions League voelt Mané er weinig voor om openlijk te speculeren over de hardnekkige geruchten over de stap naar Bayern. "Het antwoord dat ik nu kan geven is dat alleen maar bezig ben met de finale van zaterdag. Dat is het allerbelangrijkste voor mij en de Liverpool-fans", zo laat de flankspeler uit Senegal optekenen in de Engelse media. "Dat is het enige antwoord dat ik in aanloop naar de finale kan geven. Zaterdag zal ik het best mogelijke antwoord geven, zoveel is zeker. Dan zal ik op alle vragen antwoord geven en vertellen of ik blijf of niet", aldus Mané.

De aan Bayern gelinkte aanvaller maakte in 2016 voor ruim veertig miljoen euro de overstap van Southampton naar Liverpool. In de afgelopen jaren kwam de Senegalees tot 120 doelpunten in 268 duels voor de Engelse grootmacht in alle competities. Mané veroverde met Liverpool al eerder de Champions League en Premier League en dit seizoen de EFL Cup en FA Cup. Daarnaast won hij met Senegal de Afrika Cup en plaatste de aanvaller zich voor het WK, met Oranje als een van de opponenten in de poulefase.

Zie jij Sadio Mané naar Bayern München vertrekken?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
1
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties