Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sadio Mané 'riskeerde' eigen leven tijdens afgelopen Afrika Cup

Laatste update:

Dat onthult Mané in gesprek met Pro Direct Soccer France. "Ik heb daar nooit iemand over verteld. Liverpool stelde een protocol op en onze teamarts van Senegal moest zich daaraan houden. Ik moest minimaal vijf dagen volledige rust nemen. Toen ik dit hoorde, heb ik direct de bondscoach gebeld en gezegd dat ik toch wilde spelen." De bondscoach wilde echter niet verantwoordelijk zijn voor de gezondheidsrisico's en daarom zocht Mané naar een oplossing.

"Toen heb ik de voorzitter van de bond gebeld en een spoedoverleg aangevraagd. Ik moest en zou spelen, dus heb ik hem aangeboden om een contract te tekenen, waarin ik verklaarde dat ik er zelf volledig voor verantwoordelijk zou zijn als het misging. Ik zette daarmee mijn leven op het spel", aldus de 30-jarige aanvaller. Uiteindelijk werd het contract niet ondertekend. De teamdokter vond het een beter idee om op de wedstrijddag een nieuwe hersenscan te doen. Daaruit bleek dat Mané toch kon spelen.

De kwartfinale tegen Equatoriaal Guinea werd met 3-1 gewonnen. Mané had een belangrijk aandeel met zowel een goal als een assist. Hij kon de wedstrijd ook gewoon uitspelen en ondervond weinig last. Mané won de Afrika Cup met Senegal door in de finale Egypte te verslaan na penalty's. Tegen het land van zijn goede vriend Mohamed Salah schoot uitgerekend Mané de winnende strafschop binnen.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties