Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Salah heeft nog concurrentie: 'Iedereen wil topscorer van zijn land worden'

Laatste update:

"Elke spits ter wereld wil topscorer worden in zijn land", erkent Kane in gesprek met The Sun. "Ik wil alles winnen waaraan ik meedoe: of het nou een partijtje is met mijn vrienden, een wedstrijd met Tottenham of de topscorerstitel. Ik ben niet bang om daarvoor uit te komen." Kane is naar eigen zeggen volledig fit om de strijd met Salah aan te gaan. Hij kampte enkele weken geleden met enkelproblemen en volgens sommigen keerde de aanvaller te vroeg terug op het veld. "Het gaat goed met mijn enkel."

Maandag kwam Kane tot scoren tijdens de 2-0 zege op Watford. "Ik ben blij met mijn doelpunt en ik kreeg nog een aantal kansen", vertelt hij. "Ik voel me goed. Ik zie uit naar de laatste drie weken." Tottenham speelde een degelijke wedstrijd, maar moest ook kansen voor Watford toestaan. "Het is frustrerend, want we kunnen beter. We moesten negen dagen wachten om weer in actie te komen (de nederlaag in de halve finale van de FA Cup was op 21 april, red.). Dat kon je zien. We speelden een beetje traag, vooral in de eerste helft."

"Dankzij Hugo (Lloris, red.) gingen we de rust in met een voorsprong. Vroeg in de tweede helft konden we het afmaken. Het belangrijkste is nu om ons te kwalificeren voor de Champions League", benadrukt Kane. Wat dat betreft deed Tottenham goede zaken voor eigen publiek. The Spurs hebben de felbegeerde vierde plaats in handen en hebben een voorsprong van vijf punten op concurrent Chelsea.

-
Wie wordt topscorer van de Premier League?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
4
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
75
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
15
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
38
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties