Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Salaris van veertig miljoen euro per jaar moet Neymar verleiden tot transfer'

Laatste update:

UOL Esporte komt vrijdag met het bericht dat PSG Neymar wil verleiden met een jaarsalaris van liefst veertig miljoen euro. Beweerd wordt dat hij bij Barcelona nog minder dan de helft van dat bedrag kan gaan verdienen; de Catalanen zouden het huidige salaris van Neymar willen verhogen van elf naar zestien miljoen euro. Real heeft twintig miljoen euro per jaar over voor de Braziliaan, maar als we de geruchten mogen geloven, zet PSG dus helemaal alles op alles.

De 24-jarige Neymar ligt bij Barcelona nog vast tot de zomer van 2018 en zijn werkgever hoopt de samenwerking te kunnen verlengen tot medio 2021. Het is dan ook de bedoeling dat de gelimiteerde afkoopsom die in het contract van de dribbelaar staat omhoog gaat: Neymar is nu nog voor 190 miljoen euro op te halen en er werd al beweerd dat Real, United en City bereid zouden zijn om dit bedrag op tafel te leggen. Voor PSG schijnt 190 miljoen euro ook geen al te groot obstakel te zijn.

Denk je dat Neymar zal uitgroeien tot de beste speler van de wereld?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
17
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties