Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Salaris Wilfred Genee ligt op straat: 'Een belachelijk bedrag, dat geef ik toe'

Laatste update:

Genee ging er financieel flink op vooruit nadat hij samen met Johan Derksen en René van der Gijp de overstap maakte van RTL naar Talpa. Zijn salaris steeg volgens Mediacourant met 390.000 euro naar 700.000 euro. "In tijden als deze, met corona enzo, moet je gewoon dankbaar zijn dat je dat verdient. Het is ook een belachelijk salaris, dat geef ik eerlijk toe, maar als dat voor je betaald wordt, is het wel heel mooi dat je dat kunt ontvangen", vertelt Genee bij BNR Nieuwsradio.

"Ik vind het in een tijd als deze best lastig om erover te praten. Deze zomer is er een enorme discussie geweest over ons tv-programma. Te pas en te onpas werden onze salarissen genoemd en daar werd ik echt heel ongemakkelijk van", geeft de presentator toe. Verder wil hij er niet te veel over praten. "Ik heb het niet bedacht, hè, voor de duidelijkheid? Dat salaris heb ik niet bedacht."

Wilfred Genee start 'actiegroep' voor Tom Egbers: 'Dit kan niet langer!'

Wilfred Genee zei eerder deze week gekscherend dat hij een actiegroep voor Tom Egbers wil beginnen. Lees artikel

Nadat de toekomst van Veronica Inside aan een zijden draadje hing, besloot Derksen de helft van zijn salaris, ofwel 300.000 euro, aan twee goede doelen te schenken. Hij wilde niet 'overkomen als een zakkenvuller', een term die de analist om de oren vloog toen hij, ondanks een publieke ruzie met Genee, toch door bleef gaan bij het programma. Het besluit van Derksen om zo'n groot deel van zijn salaris te doneren had volgens Genee ook iets ongemakkelijks. "Dat mannen en plein public over hun salarissen aan het discussiëren zijn, weet je wel", geeft hij aan.

Speciale uitzending
Vrijdag maakte Talpa bekend dat Genee, Derksen en Van der Gijp werken aan een speciale uitzending van Veronica Inside. Die uitzending wordt waarschijnlijk in december opgenomen en verschijnt waarschijnlijk op 2 januari op tv. Het gaat om een 'speciale en extra lange aflevering van Veronica Inside, waarin Wilfred, Johan en René samen met héél Nederland voorspellen wat komend jaar gaat brengen', aldus Talpa. Volgens het Algemeen Dagblad betreft het een eenmalig studioprogramma waarin de tafelheren van Veronica Inside niet alleen over de toekomst van het voetbal spreken. Er zou tevens een rol zijn voor het studiopubliek en de kijkers; de beste voorspeller zou een geldbedrag kunnen winnen.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties