Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline

Laatste update:

Vitesse heeft tot medio mei, wanneer de licentiecommissie opnieuw bijeenkomt, de tijd om de zaken op orde te krijgen. Lukt dat niet, dan is het eind mei gebeurd met het betaalde voetbal in Arnhem.

Het voorgenomen besluit van de licentiecommissie tot intrekking van de licentie komt als een verrassing voor Vitesse, daar de club dacht langer de tijd te hebben.

De Arnhemmers hielden aanvankelijk rekening met 15 juni, wanneer uiterlijk de begroting ingediend te zijn voor het nieuwe seizoen. Vitesse weet door de fikse puntenstraf van laatst al dat het volgend jaar is veroordeeld tot de Keuken Kampioen Divisie.

Algemeen directeur ad-interim Edwin Reijntjes: "Wij hebben afgelopen vrijdag een verhelderend gesprek gehad in Zeist. De uitdaging is echter wel groter geworden. We moeten voor medio mei een heleboel realiseren."

"Dit betreft onder andere de overdracht van de aandelen naar een onafhankelijke stichting en de daaraan gerelateerde voorwaarden. Daarnaast wil de Licentiecommissie financiële zekerheid hebben bij Vitesse, voor zowel de korte als de lange termijn", aldus Reijntjes.

Reijntjes beseft dat dit een enorme uitdaging is. "Daar hebben we iedereen heel hard bij nodig", laat hij weten. "Paul (van der Kraan, red.) en ik blijven vol vertrouwen. We gaan en moeten de licentie veiligstellen, met elkaar. Wij blijven ervoor gaan, voor geel-zwart!"

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties