Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Salarisverlaging in Premier League en noodfonds van 142 miljoen euro

Laatste update:

In de verklaring wordt nog maar eens benadrukt dat de veiligheid en gezondheid van spelers, trainers en supporters op de eerste plaats staan. Het seizoen 2019/20 wordt pas hervat als de overheid en de verschillende gezondheidsinstanties groen licht geven. In de Premier League staan nog negen speelronden op het programma. De Engelse voetbalbond staat in nauw contact met alle betrokken organisaties om de laatste ontwikkelingen rondom de coronacrisis te bespreken

De beslissing omtrent de salarisverlaging volgt op de forse kritiek die de clubs in de Premier League recentelijk kregen. In andere landen hebben verschillende clubs, zoals Barcelona en Atlético Madrid, al aangegeven dat er tijdelijk gekort gaat worden op de spelerssalarissen. In Engeland waren dergelijke maatregelen nog nergens ingevoerd. Het leidde zelfs tot verontwaardiging in politieke kringen. Er ligt nu een akkoord op tafel om de jaarsalarissen van spelers voorlopig met dertig procent te verlagen.

De Premier League-clubs zijn tevens bereid om de lagere profdivisies en het amateurvoetbal in Engeland financieel te ondersteunen. In de verklaring wordt benadrukt dat de ideale oplossing niet voorhanden is, maar dat maatregelen toch voor verlichting kunnen zorgen. De English Football League (EFL) heeft afspraken gemaakt voor een noodfonds van omgerekend 142 miljoen euro voor de clubs uit de Championship, League One, League Two en de hoogste amateurafdeling.

Ben jij het eens met deze maatregelen?

Meer nieuws

'Gewilde Xavi Simons komt op radar van volgende Europese grootmacht'
1
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
0
Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
13
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
66
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
24
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties