Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland

Laatste update:

Oranje-international Justin Bijlow keerde afgelopen donderdag terug onder de lat bij Feyenoord. Door de goede prestaties van reservedoelman Timon Wellenreuther tijdens zijn afwezigheid was de druk enigszins aanwezig, maar Bijlow wist zich met een aantal reddingen uitstekend te presenteren. De 26-jarige keeper heeft nog drie Eredivisie-wedstrijden om zich te bewijzen aan bondscoach Ronald Koeman en een plekje in de EK-selectie van Nederland te verdienen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Uitgelicht:


Het zegt veel over het huidige Ajax dat vleugelverdediger Devyne Rensch afgelopen woensdag tegen Excelsior (2-2) de gevaarlijkste aanvaller bij de Amsterdammers was. Hoewel de 21-jarige rechtsback er niet goed uit zag bij de 1-2 van de Kralingers, was hij in aanvallend opzicht zeer belangrijk. Rensch maakte de openingstreffer en had met een fraaie solo een belangrijk aandeel in de late gelijkmaker van Ajax-invaller Chuba Akpom.

Het is moeilijk om slechts één speler van PSV uit te lichten na de achtklapper in Heerenveen, daar de Eindhovenaren in het Abe Lenstra Stadion de perfecte teamprestatie leverde. Toch zorgde vooral Malik Tillman voor een absolute droomstart van de aanstaande landskampioen. De Amerikaan had na tien minuten al twee doelpunten en een assist achter zijn naam staan, wat een goede invloed zal hebben gehad op de omzet van alle kroegen op Stratumseind.

Het VZ Team van de Week: Justin Bijlow (Feyenoord); Devyne Rensch (Ajax), Riechedly Bazoer (AZ), Olivier Boscagli (PSV); Paxten Aaronson (Vitesse), Mathias Kjølo (FC Twente), Joey Veerman (PSV), Guus Til (PSV); Luka Ivanusec (Feyenoord), Luuk de Jong (PSV), Malik Tillman (PSV).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
5
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
8
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
22
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
9

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties