Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sam Beukema laat zich gelden bij officieus debuut voor AZ

Laatste update:

NEC was de voorbije tijd bedrijvig op de transfermarkt en trad aan met vijf nieuwe aanwinsten: doelman Danny Vukovic, rechtsback Ilias Bronkhorst, middenvelder en aanvoerder Lasse Schöne, aanvallende middenvelder Mikkel Duelund (gehuurd) en vleugelspits Magnus Mattsson. Tegenvaller voor de Nijmegenaren was dat Vukovic zich al na dertien minuten geblesseerd moest laten vervangen door Mattijs Branderhorst.

AZ speelde zonder doelman Marco Bizot, die na zijn deelname aan het EK op vakantie is gestuurd. De enige nieuwe speler van AZ tot nu toe is Beukema, die in de tweede helft binnen de lijnen kwam. De Alkmaarders openden sterk en zagen in de openingsfase een voorzet van Jesper Karlsson op de paal belanden. Na een klein half uur werd Myron Boadu door Albert Gudmundsson gelanceerd, waarna de spits van AZ koelbloedig afrondde: 1-0. Zeven minuten voor rust kwam NEC terug dankzij Jonathan Okita, die de bal vanaf de rand van het strafschopgebied prachtig binnen krulde: 1-1.

Vlak na rust raakte Zakaria Aboukhlal de paal, om zes minuten later een counter alsnog om te zetten in een doelpunt voor AZ: 2-1. De aanvaller maakte daarbij een voorzet van Mohamed Taabouni af. In de slotfase van de wedstrijd liepen de Noord-Hollanders verder weg dankzij nieuwkomer Beukema. De verdediger kopte eerst een vrije trap van Tijjani Reijnders binnen en was negen minuten later het eindstation van een aanval: 4-1.

Club Vriendschappelijke wedstrijd
AZ
4 - 1
NEC

Meer nieuws

VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
16
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
13
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
8
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
16
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties