Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle

Laatste update:

Dankzij de winst van de FA Cup verzekerde Manchester United zich op de valreep alsnog van Europees voetbal. The Red Devils spelen komend seizoen in de Europa League.

Manchester United sloot het seizoen in competitieverband af op de achtste plaats. Dat is voor de club de slechtste eindklassering in zijn Premier League-historie. Door het bekersucces werd voorkomen dat de club voor het eerst in tien jaar Europees voetbal misliep.

Het resultaat van de FA Cup-finale was bepalend voor de verdeling van de Europese tickets voor komend seizoen. Zowel Newcastle United als Chelsea juichte voor Manchester City, want dan zouden er geen grote veranderingen plaatsvinden.

Door als zesde te eindigen in de Premier League was Chelsea al verzekerd van Europees voetbal, ongeacht de uitslag in de finale van de FA Cup. Door de winst van Manchester United kan Chelsea een ticket voor de groepsfase van de Europa League echter vergeten.

The Blues 'degraderen' naar de Conference League, terwijl Newcastle als nummer zeven volledig afhankelijk was van Manchester City. De bekerzege van the Mancunians betekent dat the Magpies komend seizoen helemaal geen Europees voetbal meer spelen.

Verdeling Europese tickets


Champions League: (1e) Manchester City, (2e) Arsenal, (3e) Liverpool, (4e) Aston Villa
Europa League: (5e) Tottenham Hotspur, Manchester United (als FA Cup-winnaar)
Conference League: (6e) Chelsea

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
35
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
155
Brian Brobbey keert terug op het trainingsveld bij het Nederlands elftal
25
Makkelie heeft eerste EK-duel te pakken en fluit meteen 1 van de topfavorieten
3
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties