Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sam Lammers treedt met driehoeksdeal in voetsporen van Mo Ihattaren

Laatste update:

De voormalig centrumspits van PSV en sc Heerenveen wordt al voor het tweede jaar op rij uitgeleend door Atalanta. Bij Eintracht Frankfurt maakte Lammers al geen verpletterende indruk en bij Empoli ging het evenmin voor de wind. In veertien optredens noteerde de Tilburger slechts één treffer. Caputo kon namens Sampdoria vergelijkbare statistieken overleggen met één goal in vijftien competitiewedstrijden.

Empoli bewaart echter goede herinneringen aan de 35-jarige spits. In het seizoen 2017/18 schoot hij de Toscaanse club met 26 goals naar de Serie A en een jaar later maakte hij er zestien op het hoogste niveau. Dat laatste was alleen niet genoeg om Empoli van degradatie te redden. Caputo verkaste voor een kleine acht miljoen euro naar Sassuolo, waar hij het zelfs tot het Italiaanse nationale elftal schopte. Dit seizoen beginnen zijn prestaties echter terug te lopen,

Was hij in vorige jaargang nog goed voor elf competitietreffers namens Sampdoria, staat de teller nu slechts op één. Lammers moet Caputo doen vergeten in Genua, waar Mohamed Ihattaren vorig jaar ook nog op huurbasis onder contract stond. Lammers moet alleen nog medisch gekeurd worden. Hij maakte sinds zijn komst naar Atalanta in 2020 slechts drie treffers op het Italiaanse hoogste niveau, dus heeft hij nog flink wat te bewijzen. Lammers staat nog tot medio 2025 onder contract in Bergamo.

Meer nieuws

Feyenoord heeft lijstjes klaar en toont interesse in vier buitenlandse spelers
0
Hoofd jeugdopleiding Ernest Faber verruilt PSV voor buitenlands avontuur
1
Ajax ziet talent dat contractaanbod afwijst na 12 officiële duels vertrekken
33
AD noemt 4 Oranje-internationals die Koeman tijdens stage moeten overtuigen
16
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Drie clubs uit de Engelse top dingen om handtekening van Crysencio Summerville
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties