Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Samba' bij Ajax gaat door: 'We hebben zoveel plezier met elkaar'

Laatste update:

"Maar ik waardeer hoe ik ben behandeld door Ajax, het vertrouwen dat ik heb gekregen", legt Neres zijn beslissing om bij Ajax te blijven uit aan Het Parool. "Van de directie, van de staf, van mijn medespelers. Ik houd van de club, ik voel me goed in de stad. De samba in Amsterdam gaat door."

"Veel andere spelers zijn ook gebleven. Dat speelt ook mee", verwijst Neres naar het aanblijven van onder meer Hakim Ziyech en Dusan Tadic. "We hebben zoveel plezier met elkaar. Als voetbal werk is, kun je niet presteren. Als je kunt lachen met elkaar, kun je ook vechten voor elkaar. Voetbal moet een feest zijn."

Neres wil wederom de landstitel en TOTO KNVB Beker veroveren met Ajax. "Alleen in de Champions League moeten we het beter doen", blikt de buitenspeler terug op de halvefinaleplaats van afgelopen seizoen. Om vervolgens met een kwinkslag af te sluiten. "Je vraagt toch wat mijn doel is?"

Goede keuze van David Neres om bij Ajax te blijven?

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
21
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties