Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Samenwerking met Feyenoord slecht: Achahbar en trio vertrekken per direct

Laatste update:

De spelers van Feyenoord kwamen afgelopen zomer op huurbasis naar FC Dordrecht, maar ze konden geen indruk maken, zo klinkt het. Ook Achahbar, die transfervrij werd gestrikt afgelopen zomer, voldeed niet. "Voor beide partijen was het beter als we uit elkaar gingen", licht Van den Ham in gesprek met RTV Rijnmond de gang van zaken toe.

"Met zijn kwaliteiten hoort Achahbar in de Eredivisie te voetballen, maar alleen kwaliteit is niet genoeg. Dat is duidelijk", aldus de sportbestuurder, die ook ingaat op de samenwerking met Feyenoord. "De samenwerking was niet wat het zou moeten worden. Vervolgens heb ik begrepen dat Hans de Zeeuw nog contact met Feyenoord heeft."

"Het is niet helemaal van de baan, maar vooralsnog is de situatie dat FC Dordrecht weinig met Feyenoord doet", zegt Van den Ham, die niet betrokken is bij eventuele gesprekken met de Rotterdammers. "Omdat het geen samenwerking is, hoef ik niet met Feyenoord te praten." FC Dordrecht verwelkomde donderdag wel een nieuw gezicht met doelman Mike Havekotte, die op huurbasis overkomt van ADO Den Haag.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties