Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sami Khedira laat contract bij Juventus ontbinden en tekent in Bundesliga

Laatste update:

Technisch directeur Arne Friedrich reageert verheugd op de komst van de Duitser. "Met Sami Khedira hebben we een topspeler gehaald die de afgelopen jaren onder contract heeft gestaan bij Europese topclubs en die ons direct zal helpen met zijn ervaring uit zijn wedstrijden in de Champions League, Serie A, LaLiga", aldus Friedrich, die in het verleden samenspeelde met Khedira. "We speelden samen op het WK 2010 in Zuid-Afrika. Ik ken zijn leiderschapskwaliteiten en ben daarom erg blij dat we hem nu onder contract hebben bij Hertha BSC."

De voormalig wereldkampioen worstelde het afgelopen jaar met verschillende blessures, maar is sinds enkele maanden weer fit. Desondanks maakt trainer Andrea Pirlo geen gebruik van zijn diensten: dit seizoen behoorde Khedira geen enkele keer tot de wedstrijdselectie. Khedira had nog een doorlopend contract tot het eind van het seizoen en wilde zijn verbintenis, ondanks pogingen van Juventus, niet voortijdig laten ontbinden.

Zijn terugkeer naar de Bundesliga komt enigszins uit de lucht vallen, daar Khedira in december in gesprek met The Athletic liet doorschemeren dat hij graag in de Premier League zou willen spelen. Khedira keert zo na elf jaar terug in de Duitse competitie. Overigens meldt transferexpert Fabrizio Romano tevens dat de van Arsenal gehuurde Mattéo Guendouzi nog tot het einde van het seizoen bij Hertha blijft.

In 2010 verliet Khedira toenmalige werkgever VFB Stuttgart voor een avontuur bij Real Madrid, waar hij vijf jaar lang speelde. In 2015 verliet de middenvelder de Spaanse topclub transfervrij en tekende bij Juventus. Met la Vecchia Signora won hij vijf landstitels, drie Italiaanse bekers en de Italiaanse Supercup. De laatste wedstrijd in het shirt van Juventus speelde Khedira in juni 2020, toen hij een half uur voor het eindsignaal van de halve finale in de Coppa Italia tegen AC Milan in het veld kwam voor Miralem Pjanic.

Verstandige keuze van Sami Khedira?

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
6
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
18
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties