Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Samir Nasri bevestigt: Sergio Agüero stopt als profvoetballer

Laatste update:

Samir Nasri heeft zaterdagavond op de Franse televisie bevestigd dat Agüero moet stoppen. "Helaas, hij heeft het me verteld", aldus de 34-jarige oud-middenvelder op Canal +. "Ik ken hem goed, hij is een hele goede jongen. Hij heeft geen keuze, hij wordt helaas hiertoe gedwongen en dat doet hem pijn. Ik weet hoeveel hij van deze sport houdt." Barcelona heeft overigens nog niet gereageerd.

Agüero liet zich drie weken geleden in de thuiswedstrijd tegen Deportivo Alavés (1-1) vlak voor rust vervangen. De aanvaller greep in de 41ste minuut al liggend op het veld naar zijn borst en nek, en leek ademhalingsproblemen te hebben. Hij wilde niet op de brancard en liep rustig van het veld. Na onderzoek in de kleedkamer door de medische staf van Barcelona werd besloten om de aanvaller naar het ziekenhuis te brengen. De tweede helft in het Camp Nou was toen al begonnen en televisiecamera's van LaTdT legden vast hoe hij vanuit het stadion naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Hij onderging een dag later een hartonderzoek, waarvan Barcelona de resultaten naar buiten bracht. "Sergio Agüero moeten onderworpen worden aan een diagnostische en therapeutische behandeling, uitgevoerd door Dr. Josep Brugada. Hij is niet zodoende niet inzetbaar gedurende de komende drie maanden. Binnen die periode moet de effectiviteit van de behandeling bepaald worden om zijn herstelproces te bepalen", zo liet Barcelona weten in een officieel statement. Agüero kampte als tiener al eens met hartritmestoornissen, maar had daar later geen last meer van.

Agüero kwam op 12 november met een reactie op de geruchten over de mogelijke beëindiging van zijn voetbalcarrière, die toen al in de Spaanse pers waren verschenen. "In reactie op de geruchten kan ik jullie vertellen dat ik alle instructies opvolg die ik krijg van de doktoren bij de club", schreef de Argentijn op Twitter. "Ik onderga tests en een behandeling en over negentig dagen bekijken we de progressie. Altijd positief blijven!"

Zo komt er een triest einde aan de lange en succesvolle voetballoopbaan van Agüero. De aanvaller werd op jonge leeftijd door Atlético Madrid weggehaald bij zijn jeugdliefde Independiente. Na vijf succesvolle jaren in Madrid, waarin hij de Europa League en Europese Super Cup won, trok Agüero naar Manchester City. De spits kende een uiterst succesvolle periode in Engeland en werd met 260 goals in tien jaar clubtopscorer aller tijden van City. Ook werd hij vijf keer landskampioen en won hij onder meer de FA Cup. Afgelopen zomer ging hij transfervrij naar Barcelona, waar hij aanvankelijk met een kuitblessure kampte. Uiteindelijk speelde hij slechts vijf duels voor Barça, waarin hij één keer scoorde. Ook kwam Agüero 101 keer uit voor Argentinië, waarin hij 41 keer scoorde. Hij kwam in de van Duitsland verloren WK-finale van 2014 (1-0) als invaller in actie.

Meer nieuws

Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
12
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián
16
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
85

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties