Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Samuel Umtiti explodeert van emoties na heldenontvangst in Brindisi

Laatste update:

Umtiti ging de afgelopen jaren door een emotioneel zware periode en werd voortdurend geteisterd door blessureleed. De verdediger werd gezien als een van de nieuwe steunpilaren bij Barcelona, maar heeft de hoge verwachtingen nooit waar kunnen maken. De Fransman miste zoveel wedstrijden dat zijn krediet als topspeler opraakte en hij steeds minder in de selectie werd opgenomen door de Catalaanse grootmacht. Wel ging hij bij zijn contractverlenging akkoord met een salarisverlaging.

Door het vertrek van Umtiti heeft Barcelona de mogelijkheid om Jules Koundé in te schrijven in LaLiga. Het salaris van Umtiti zal worden doorbetaald door Barça, waar zijn contract nog doorloopt tot medio 2026. Lecce heeft geen optie tot koop weten te bedingen. Umtiti arriveerde donderdagavond in Zuid-Italië op de luchthaven van Brindisi om zijn transfer naar Lecce af te ronden. Na een warm welkom te hebben gekregen van honderden fans, werd de verdediger overmand door emoties. Op beelden is te zien hoe de mandekker de tranen uit zijn ogen moet vegen.

Umtiti leek in een eerder stadium al onderweg naar Stade Rennes, maar zag de Franse club afhaken toen er geen akkoord kon worden bereikt over zijn salaris. Barcelona heeft met Lecce overeenstemming bereikt over een huurdeal met bonussen, die worden vastgesteld op basis van het aantal speelminuten dat de verdediger maakt. Pantaleo Corvino, die verantwoordelijk is voor de technische zaken bij Lecce, wist de deal in de afgelopen dagen af te ronden. Umtiti zag eerder om uiteenlopende redenen een transfer naar de Serie A stuklopen.

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
10
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
155

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties